AnttiVKantola1 Huutavan ääni erämaassa

Kari Peitsamolla on jokaiselle jotakin

Alfa-tv:stä katselin Paavo Väyrysen haastattelua. Hänellä tuntuu olevan jokaiselle jotakin - puolueettomuuttakin hän tarjoaisi Suomelle, joka ennen oli YYA-sopimuksessa Neuvostoliiton kanssa, mutta nykyisin Nato-kumppani. Tosiasiassa - historiaa tarkasteltaessa voidaan havaita, ettei Suomi koskaan ole ollut puolueeton, vaan välillä osa länttä ja välillä osa  itää.                

K a r i   P e i t s a m o  niinikään palvelee kaikkia elikkäs on Jumalaan uskova pappismieskin nykyään, mutta on valmis toteamaan, ettei Jeesus Nasaretilaista ole oikeasti koskaan ollutkaan. Hän toteaa, ettei ensimmäinen kristittyjen sukupolvikaan koskaan pitänyt totena Jeesuksen syntymää. Kuussa Peitsamo ei usko ihmisen koskaan käyneen. Hän on kuin amerikkalaiset mummot, joille on kerrottu, että kaikki avaruusseikkailu on vain aavikolla kuvattua filmiä. Peitsamo sanoo olevansa kristitty kommunismi ja toteaa, että Suomelle sopisi kommunismi, niinkuin Pohjois-Korealle sopii kommunismi ja Amerikalle Trumpin amerikkalaismeininki.

Mietin vaan sitä, että tuskin kristityt olisivat pitäneet kiinni uskostaan Jeesus Nasaretilaiseen senkin uhalla, että joutuivat sitten leijonien ruuaksi, kun eivät suostuneet kieltämään Jeesusta. Niinikään korkeakoulutuksen saanut Rooman kansalainen ja Syyrian pääkaupungissa asunut Saulus Tarsoinen eli apostoli Paavali ei olisi uhrautunt Jeesus-nimen vuoksi, jos kyse olisi ollut satuolennosta. Ennen kaikkea - Rooman oikeuslaitos ei käyttäisi Paavalin kirjeitä oppimateriaalina, jos Paavali ei olisi kyennyt niissä vastaansanomattomasti perustelemaan Jeesus Nasaretilaisen todellisuutta. Pontius Pilatuksen kirjeitä korkea-arvoisille ystävilleen ei niinikään olisi olemassakaan, jos Jeesus Nasaretilainen olisi kuviteltu sankari. 

KUU, meidän juustokuumme,  ei enää kiinnosta, mutta nyt etsitään ihmisiä, jotka olisivat valmiita lähtemään kohti Marsin kahta kuuta, palaamatta koskaan sieltä ...   https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/nasa-suunnittelee-avaruusalusta-joka-ei-koskaan-palaa-kotiin/ 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.