AnttiVKantola1 Huutavan ääni erämaassa

RAAMATTU VAHVISTAA TODETTUJA ASIOITA

Taannoin neuvostohallinnon tutkijalääkärit totesivat ihmisen kattoiäksi 120 vuotta. Se pitää yhtä Raamatun kanssa. 1.Moos.6:3 : ”Herra sanoi: 'Minä en anna elämän hengen asua ihmisessä miten kauan tahansa. Ihminen on lihaa, heikko ja katoavainen. Olkoon siis hänen elinikänsä enintään satakaksikymmentä vuotta.' ”

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/maailman-vanhin-ehti-pitää-titteliä-vain-kuusi-päivää-–-kuoli-116-vuotiaana/ar-AAaw95Z  angel

Asiasta viimeiseen. Kommunistien lääkärit tieteellisissä tutkimuksissa havaitsivat ihmisen keventyvän 21g kuolinhetkellä. Ajattelen, että kenties senverran painaa se mikä lie, joka yhdistää sielun ihmiskehoon.  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (22 kommenttia)

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Rasmattu vahvistaa myös, että Israelin heimot aloittivat etniset puhdistukset jumalansa käskystä; eikä vieläkään loppua näy:

1. Sam. 15:3: Jumala: "Mene siis ja voita amalekilaiset, ja vihkikää tuhon omaksi kaikki, mitä heillä on; äläkä säästä heitä, vaan surmaa miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, raavaat ja lampaat, kamelit ja aasit."

5. Moos. 20:16-17 ym.: "16. Mutta näiden kansojen kaupungeissa, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle perintöosaksi, älä jätä ainoatakaan henkeä eloon,

Joos. 10:40 Sitten Joosua valtasi koko maan, Vuoriston, Etelämaan, Alankomaan ja Rinnemaat, ja surmasi kaikki niiden kuninkaat, päästämättä pakoon ainoatakaan, ja vihki tuhon omaksi joka hengen, niinkuin Herra, Israelin Jumala, oli käskenyt.

Joos. 11:11 Ja he surmasivat miekan terällä ja vihkivät tuhon omaksi jokaisen, joka siellä oli, niin ettei jäänyt jäljelle ainoatakaan henkeä; ja Haasorin hän poltti tulella. 17. vaan vihi ne tuhon omiksi: heettiläiset ja amorilaiset, kanaanilaiset ja perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niinkuin Herra, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt,"

2. Moos. 32:27 Mooses leeviläisille muusta kansasta näiden tehtyä Kultaisen vasikan: "27. Ja hän sanoi heille: Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: 'Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.'"

Hes. 20:25-26: "25. Niinpä minäkin annoin heille käskyjä, jotka eivät olleet hyviä, ja oikeuksia, joista he eivät voineet elää, 26. ja annoin heidän saastua lahjoistansa, siitä, että polttivat uhrina kaiken, mikä avasi äidinkohdun, jotta saattaisin heidät kauhun valtaan ja he tulisivat tietämään, että minä olen Herra."

Jer. 19:9: Jumala: "9. Ja minä panen heidät syömään poikiensa ja tyttäriensä lihaa, ja he syövät toinen toisensa lihaa siinä hädässä ja ahdistukses

Antti Kantola

Kiitos kommentistasi - se jättää minut melkein sanattomaksi. En kykene puolustamaan Raamatun Vanhaa Testamenttia, enkä juutalaisia enkä kristittyjä enkä Jumalaakaan, mutta olen vakuuttunut siitä, että "kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat". Koetan vastata varsin haastavaan kommenttiisi edes jotain.

Niin, Raamattu tiesi jo tuhansia vuosia ennen kuin kommunistilääkärit, että ihmisellä on sielu ja että 120 vain vuotta ihminen voi saavuttaa. Raamattu puhuu myös 60-70 vuoden keski-iän säätämisestä. en lainkaan ylläty, että keskustelu kääntyi Israeliin, sillä Israel tulee olemaan loppuun saakka "Jumalan silmäterä" ja kaiken maailman maalitaulu.

Etninen puhdistus lienee oikea sana asiayhteyteen, mutta ovat juutalaiset itsekin joutuneet etnisen puhdistuksen kohteeksi useita kertoja pitkän historiansa aikana - ja maa on viety heiltä useaan otteeseen. Nälänhädässä lastensa syöminen on käsittämätöntä sekin - juutalaiset ovat ehkä hirvittävin kansa maan päällä, mutta Jumala "koettelee vaan ei hylkää" Israelia. Juuri siitä kristitty voi saada varmuuden, ettei Jumala häntäkään hylkää - "minä annan lujat ja vakaat Daavidin armot".

Hes.20:26 mukaan todellakin israelilaiset olisivat taannoin polttaneet uhrina ns. epäjumalille esikoislapsensa, jossain vaiheessa historiaansa.
Edeltävä jae, 25 paljastaa, että Jumalalla oli suunnitelma: " Niinpä minäkin annoin heille käskyjä, jotka eivät olleet hyviä, ja oikeuksia, joista he eivät voineet elää". Tuli mm. "kymmenen käskyä" ja yli 300 tarkempaa, joita ei saanut kertaakaan rikkoa eli mahdoton oli olla hyvä. Siis Jumala tahtoi osoittaa heillä, että ainoa oikea tie on: Rakastaa Jumalaa koko sydämestään ja sen seurauksena rakastaa niin omia kuin vihamiehiä. Luonnostaan toimii oikein kun rakastaa, sillä rakkaus on viisas ja kekseliäs ja voimallinen.

Israelilaiset valloittivat vain niitä paikkoja, jotka Israelin Jumala oli heille luvannut. Milloinkaan eivät ole havitelleet koko maailmaa, niin kuin nykypäivän jihadistit tekevät. Raamattu vaan on sellainen kirja, joka toteutuu, niin kuin Jeesus Nasarealainen totesi, että "Raamattu ei voi tyhjiin raueta". Temppelikin tullaan vielä rakentamaan siihen, mihin pitää. Tilpehööri on jo lähes valmista ja Hesekielin mukaiset piirustukset opeteltu, mutta paikka ei ole käytettävissä, vielä. Neuvotteluja käydään.

ON Israel aika ajoin myös puhunut maailman henkisen hädän puolesta.
Esra 3:3 He pystyttivät paikallensa alttarin, sillä he olivat kauhuissaan maan kansojen tähden; ja he uhrasivat alttarilla polttouhreja Herralle, polttouhreja aamuin ja illoin.
4 Ja he viettivät lehtimajanjuhlaa, niinkuin oli säädetty, ja uhrasivat polttouhreja joka päivä niin paljon, kuin oli säädetty, kunakin päivänä sen päivän uhrit.
MINÄ uskon, että Israel vielä tulee osoittamaan maailmalle tietä rauhaan ja rakkauteen. Raamatussa kehotetaan israelilaista suhtautumaan heimonsa alueella asuvaan muukalaiseen kuin israelilaiseen. Todetaan jopa Sak. 9. että palestiinalaiset (filisteal.) sulautuvat täydellisesti juutalaisiin.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn

Et tajunnut pointtia. Raamattu vahvistaa mitä tahansa sen halutaan vahvistavan = ei siis yhtään mitään.

Muinaisen paimentolaiskansan maagaista ajattelu uhreineen ...

Eikä kristinusko sen parempaa. Jeesus uhrattiin Saatanalle, kasteessa manataan Saatanaa pois lapsesta, riitit kotoisin kristinuskoa vanhemmasta mithralaisuudesta:

http://grohn.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/191...

Antti Kantola Vastaus kommenttiin #7

"Et tajunnut pointtia. Raamattu vahvistaa mitä tahansa sen halutaan vahvistavan = ei siis yhtään mitään."

Raamattu väittää myös, että Jumala hylkää Israelin eli juutalaiset onnistutaan ajamaan mereen - jos kyetään saamaan yön ja päivän vaihtelu sekaisin. Kiivaasti tätäkin faktaa vastaan hyökätään, koettamalla tuhota Israel. Kun Israelia ei olisi, niin olisi todistettu, ettei ole Jumalaa?

" Jeesus uhrattiin Saatanalle " (väittää hra Lauri Grön)

Tuo on aivan väärä tulkinta Golgatan tapahtumista. Jumala itse on uhraamisen takana, mutta ei hänen saatanalle tarvinnut uhrata, vaan itselleen - jotta hän voi oikeudenmukaisuutta vastaan tekemättä armahtaa ihmiskunnan. Raamatussa Jumala toteaa, että hänen vihansa ihmiskuntaa kohtaan asettuu siinä, kun Kristus omasta tahdostaan tarjoutuu sijaiskärsijäksi. Kuolema ei kuitenkaan tietenkään voinut Kristusta pitää vankinaan ja se on nähtävissä tänä päivänä.

Joh. 10:18
Ei kukaan sitä minulta ota, vaan minä annan sen itsestäni. Minulla on valta antaa se, ja minulla on valta ottaa se jälleen; sen käskyn minä olen saanut Isältäni."
Room. 8:32
Hän, joka ei säästänyt omaa Poikaansakaan, vaan antoi hänet alttiiksi kaikkien meidän edestämme, kuinka hän ei lahjoittaisi meille kaikkea muutakin hänen kanssansa?

Tiedätkö Lauri- enää ei pidä ihmisiä uhrata, sillä Jeesus oli uhrien uhri.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #12

Ihmisille, jotka jankkaavat tällaista roskaa, voi syöttää mitä tahansa älyllistä skeidaa:

"Jumala itse on uhraamisen takana, mutta ei hänen saatanalle tarvinnut uhrata, vaan itselleen - jotta hän voi oikeudenmukaisuutta vastaan tekemättä armahtaa ihmiskunnan."

***

Uskontojen vetovoima perustuu tarinoihin ja parhaat tarinat perustuvat hyvän ja pahan ristiriitaan. Olen useasti kysellyt kenelle Jeesus uhrattiin. Tässä kaksi vastausta:

TARINA 1 Keskiajalla Jeesuksesta eli salaliittoteoria, jonka mukaan Jumala lähetti poikansa maan päälle lunastamaan ihmiset Saatanan vallasta. Kristus syntyi ihmiseksi salatakseen jumaluutensa Lusiferiltä. Kristuksen kuoltua saatana tuli vaatimaan hänen sieluaan omakseen, mutta silloin Saatanalle paljastui Kristuksen jumaluus ja viattomuus. Paholainen joutui hyvitykseksi erehdyksestään luopumaan oikeudestaan ihmisten sieluihin. Kirkkokunnat irtisanoutuivat tuosta "teoriasta".
Lähde: H-P Björkman, Kadonneet askeleet (2011).

TARINA 2 Lunastusmalli perustuu Jeesuksen lupaukseen antaa henkensä lunnaiksi syntisten puolesta (Paavali: "Meidät on kalliisti ostettu). Origeneen mukaan lunnaat maksettiin Paholaiselle, koska syntiset ihmiset ovat hänen omaisuuttaan. Origeneen mukaan Paholainen itse sääti lunastuksen ehdot. Hän myisi ihmiskunnan pois vain Kristuksen veren eli sielun hinnalla, sielu kun asuu veressä. Paholainen ei kuitenkaan saanut Kristuksen sielua haltuunsa, sillä yllättäen Jumala herätti Kristuksen kuolleista ja korotti hänet takaisin valtakuntaansa. Huijausta tuokin, koska maksetut "rahat" saatiin takaisin.
Lähde: Kari Kuula, Paholaisen biografia (2010).

---

Noita lukiessa tuntuu siltä, että papisto ja kirkoilliskokoukset ovat jostain syystä laimentaneet Paholaisen roolia kirjoituksissaan ja puheissa. Miksiköhän? Kastekin oli alkujaan eksorkismia, paholainen manattiin pois sanoilla "Hylkäätkös Perkeleen", johon kasteväki vastasi "kyllä". Konfirmaatio oli jälkieksorkismia, varmistamista. Nyt niistä on jäljellä vain maagiset yleisrituaalit ja unohdettu tarkoitus.

http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89272-jumala...

Antti Kantola Vastaus kommenttiin #14

"Noita lukiessa tuntuu siltä, että papisto ja kirkoilliskokoukset ovat jostain syystä laimentaneet Paholaisen roolia kirjoituksissaan ja puheissa. Miksiköhän?"

Sitten on kirjoitettu huolimattomast niin, että olet saanut väärän käsityksen. sillä saatanan voima on valheessa, eikä se myöskään voi mennä yhtään pidemmälle kuin mitä Jumala sallii suunnitelmiensa puitteissa. Yksi esimerkki Jeesuksen ja maaherran välisestä keskustelusta.

Joh. 19:11
Jeesus vastasi: "Sinulla ei olisi mitään valtaa minuun, ellei sitä olisi annettu sinulle ylhäältä. Sentähden on sen synti suurempi, joka jätti minut sinun käsiisi."

Käyttäjän valtaajaloistoa kuva
Timo Peltonen Vastaus kommenttiin #14

Tuo ykköstarina saattaa olla vanhempaa perua, sillä juutalaisessa kosmologiassa kaikki kuun alapuolella olevat (avaruus ja maa) alueet ovat Saatanan valtakuntaa.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Oliko tämä tarkoitettu pääsiäisvitsiksi, myöhästyneeksi?

Antti Kantola

Ei ollut vitsi. Suomen Kuvalehdessä 70-luvulla selostettiin neuvostoliittolaista tutkimustulosta, kun 21g keveni jokainen ihminen kuolinhetkellään. Kommunismi on kuollut, joten nyt voidaan ajatella, että tuo vakiokevennys liittyisi siihen, kun ihmisen sielu lähtee takaisin Jumalan luokse.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

21 grammaa? Kommunistien lääkärit, onko heillä oma koulutus, jossa huomioidaan kommunistien eri sairauksien hoitaminen? Miten kommunistin hoito poikkeaa porvarin hoidosta?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Toi grammjuttu on peräisin englantilaislääkärin omituisista kokeista 1800-luvulta,

http://en.wikipedia.org/wiki/Duncan_MacDougall_%28...

Lääkiksessä opetettiin, jotta jokaisella on geeneissään valmiina maksimaalinen mittarilukema, sitten taksamittari sammuu, ja tulee maksun aika.

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Kuusi kuolemaa punnittiin ja kahdella oli vain sielu ja pari hämäläistlin taisi olla mukanan kun paino putosi viiveellä. Mutta kommunismista ei tutkimuksessa mainittu mitään.

Antti Kantola

"Toi grammajuttu on peräisin englantilaislääkärin omituisista kokeista 1800-luvulta"
Niinpä. Mutta tuntuu kivalta, kun ateistiset neuvostolääkärit 1970-luvulla kiinnostuivat testaamaan sen paikkansa pitämistä - ehkä heitä kiehtoi ajatus, että ihmisessä on jotain kuolematonta, mikä kuollessa lähtee iankaikkisuuden puolelle iäksi oleilemaan.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #9

Neuvosliitto ei ollut lainkaan vspaa pseudotieteiden harjoituksesta. Argumenttisi kusee pahasti.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #9

Neuvostoliitto ei ollut lainkaan vapaa pseudotieteiden harjoituksesta. Argumenttisi kusee pahasti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #11

Mutta ainakin Lysenko kunnostautui Darwinin evoluutioteorian edelleen kehittäjänä.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #13

Nyt tiedetään, että epigeneettiset vaikutukset voivat siirtyä seuraavaan sukupolveen, joten Lysenkon ajatuksissa oli perääkin.

Vanhan vitsin mukaan hän pääsi Stalinin suosioon risteytettyään mittarimadon ja piikkilangan, joka sitten veti itsensä automaattisesti.

Käyttäjän grohn kuva
Lauri Gröhn Vastaus kommenttiin #15

Noilla kahdella ei ole mitään tekemistä keskenään.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #17

Tavallaan on - Lysenkolla oli ajatus, jotta ulkoiset vaikutteet voivat muuttaa perimää pysyvästi. Tämä on nähdäkseni eri asia, kuin vanha Lamarckin oppi hankittujen ominaisuuksien periytymisestä. Joku tietävämpi voisi kertoa, onko idea Lysenkon.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #18

Mistäköhän johtuu, että Kiinassa asuessani ne tyttärieni kansainvälisen koulun koulukaverit, jotka olivat etnisiä kiinalaisia, mutta aivan samoin kieltä taitamattomina muuttaneet vanhepiensa työkomennuksen vuoksi maahan joksikin aikaa, oppivat säännön mukaisesti huomattavan paljon nopeammin ja paremmin kiinaa kuin etniset länsimaalaiset, jotka kävivät koulussa samoja kursseja? Oliko heillä sellaiseen geneettinen taipumus?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #9

Mikäs se kuoleman hetki sitten on? Peruuttamaton aivokuolema vaiko sydämen pysähtyminen? NL:ssa harrastettiin paljon parapsykologiaa, eli huuhaata.

Antti Kantola

Raamattu puhuu. Room.1:20 Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21 koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22 Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23 ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.